Tilbake

 

Onsdag kveld kunne sponsor- og eventbransjen samles til å feire årets beste sponsorater, sponsorobjekter og eventer på Sponsor- og eventprisen på Ullevaal. Blant prisvinnerne var TINE – som Årets kultursponsor for TINE MatCup.

«Tine viser gjennom arrangementet at de er en viktig bidragsyter innen norske kultur og mattradisjoner. Takket være nasjonal og lokal presse nådde arrangementet en halv million nordmenn, og Tine viser at de tar sitt samfunnsansvar på alvor», skriver juryen.

Vi er utrolig stolte av å bli årets kultursponsor med TINE MatCup. TINE har jobbet langsiktig med å bidra til økt rekruttering til bransjen. Vi har i år hatt spesielt fokus på å få flere jenter inn i kokkeyrket, sier Ann-Kristin Syversen, sponsorsjef i TINE.

Hun og Markedsavdelingen har jobbet med å utvikle konseptet TINE MatCup i 11 år. I år hadde arrangementet rekordmange deltagere, en økning på 60% mot fjoråret. I tillegg nådde vi målsettingen om 40% påmeldte jenter.

Konkurransen har fått et sterkt fotfeste hos skoler som tilbyr studieretningen og oppleves som motiverende for elevene.

Det er viktig for både TINE at vi bidrar til å videreføre gode mattradisjoner og lære opp nye generasjoner til å ta vare på våre fantastiske norske råvarer. TINE Melk, TINE Smør og TINE Rømme er veldig viktige råvarer på det norsk kjøkkenet og ikke bare hjemme hos forbruker men også i restauranter og kantiner over hele landet, sier hun.

Juryen gir følgende begrunnelse

«Med et mål om å motivere unge fagutøvere, styrke rekrutteringen til kokk- og servitørfaget og videreføre våre mattradisjoner arrangerte TINE og NKL Norges største nasjonale kokkekonkurranse, TINE MatCup.

TINE en av Norges største næringsmiddelleverandører og har således et samfunnsansvar overfor forbrukere og matbransjen. Konkurransen ga utslagsgivende effekter for TINE, der finalen av TINE MatCup tiltrakk både lokal og nasjonal presse med totaloppnåelse på en halv million nordmenn. Med en økning på 63% av antall påmeldte deltakere mot fjorårets og med åtte nye skoler som deltok, applauderes TINE frem som en viktig bidragsyter innen kultur og norske mattradisjoner. «

Gratulerer!