Tilbake

De Norske Kokkelandslagene har siden 1968 utviklet unge kokketalenter til å bli vinnere i de store og mest prestisjefylte kokkekonkurransene verden kjenner; IKA Culinary Olympics, Culinary World Cup, Global Chef Challenge, Global Young Chef Challenge, Nordic Chef, Nordic Young Chef og Bocouse D’or.

De Norske Kokkelandslagene er glade og stolte over å ha vært en arena der Håkon Solbakk, Aleksander Løkkeberg Vartdal og Runa Kvendseth har utviklet seg til selvstendige og svært gode konkurransekokker. Filip August Bendi har akkurat startet sin 2. periode på De Norske Kokkelandslagene, respekt!

De Norske Kokkelandslagene investerer tusenvis av timer til utvikling, trening og forberedelser i forkant av mesterskap.De Norske Kokkelandslagene bruker mer enn  22 000 timer for å gjøre seg klare til konkurransene. Dette er en videreutdanning som skaper nye muligheter for unge kokker . Kokkene gjør dette på sin fritid, raust støttet av familie, arbeidsgivere og bransjens næringsliv. Nå er de klare til å konkurrere i den tøffeste og mest krevende konkurransen av dem alle – målet er Bocuse D’or i Lyon 2023. Norske Kokker Landsforening skal følge nøye med og vi vil heie på alle i Årets Kokk 2021.

Aleksander Løkkeberg Vartdal|25 år

Tidligere kokk på De Norske Kokkelandslagene/ Junior

Vant bronse sammenlagt i VM 2018, etter gull i begge

konkurransekategorier og bronse i Global Young Chef Challenge 2018.

Vant Årets Unge Kokk 2019.

 

Filip August Bendi|32 år

Tidligere på De Norske Kokkelandslagene,

Commis for De Norske Kokkelandslagenes manager

Gunnar Hvarnes i Boucle D’or 2011,

tidligere deltager i Årets Kokk og

nå tilbake på De Norske Kokkelandslagene med

OL i 2024 som det store målet.

 

Håkon Solbakk|29 år

Tidligere kokk på De Norske Kokkelandslagene/ Senior

Vant bronse sammenlagt i VM 2018,

etter gull i begge konkurransekategorier

Håkon har bred og lang konkurranseerfaring.

 

Runa Ailin Kvendseth| 23 år

Runa har fulgt NKLs Konkurransetrapp fra Tine MatCup,

Norgescup for Kokke- og servitørlærlinger, Nordisk for Kokkelærlinger,

NM I Kokkekunst, De Norske Kokkelandslagene/ Junior,

vunnet bronse sammenlagt i VM 2018, etter gull

i begge konkurransekategorier og hun bidro sterkt

til Aleksander L. Vardal sin topplassering Global Young Chef Challenge 2018.

 

Marius Dragsten Kjelsrud|27 år

Tidligere deltager i NM I Kokkekunst 3 ganger,

bidratt over tid i teamet til CAP og deltok i Årets Kokk 2019.

FOTO: Eirik Nilsen/Matbyrået.