Tilbake

Norske Kokkers Landsforening arrangerer supporter tur, til Culinary World Cup 27.11-1.12.2022. Bli med og opplev De Norske Kokkelandslagene på nært hold, opplev sann livskunst, hvor mat og gastronomi er en berikelse på en av verdens største og viktigste konkurranser for kokkelandslag.

Bli med til Luxembourg, meld deg på her!

Alle De Norske Kokkelandslagene skal delta i mesterskapet, konkurransen foregår over 5 dager og Norge skal konkurrere i 5 ulike kategorier. De Norske Kokkelandslagene har konkurrert i Luxembourg flere ganger tidligere, i 2018 tok Kokkelandslagene Senior og Junior begge bronse sammenlagt, og sist Norge vant var når Sven Erik Renaa var manager i 2006. De Norske Kokkelandslagenes mål i Culinary World Cup 2022 er å være et topplag og ambisjonen er å vinne!

Sammen med Ticket Gruppereiser har Norske Kokkers Landsforening  i år satset på en reise, en reise fra søndag 27.11- torsdag 1.12.2022. Reisens innhold og valgmuligheter kommer godt frem i punktene under. Du kan velge mellom to hoteller, alle reiser er beregnet fra Gardermoen tidlig morgen den 27.11 og du får kyndig hjelp hos Ticket Gruppereiser til å bestille «connecting flights» fra din nærmeste flyplass.

Novotel Kirchberg,  4 netter i dobbeltrom / Kr 16.350,- som inkluderer;

 • Flybillett
 • Opphold i dobbeltrom i 4 netter
 • Transfer flyplass-hotell 27. november
 • Norgesfesten inkludert 2 glass vin/øl og litt snacks
 • Buss tur/retur hotellene-Chateau d`Urspelt
 • Transfer 1. desember fra hotellene kl. 10.00 – messen-bagasje oppbevares i bussene-avreise til flyplassen på ettermiddagen
 • Norsk kokkefaglig reiseleder

Enkeltromstillegg for 4 netter kr 5.850,-

Mama Shelter 4 netter i dobbeltrom / Kr 16.700,- som inkluderer

 • Flybillett Oslo-Luxembourg tur/retur
 • Opphold i dobbeltrom i 4 netter
 • Transfer flyplass-hotell 27. november
 • Norgesfesten inkludert 2 glass vin/øl og litt snacks
 • Buss tur/retur hotellene-Chateau d`Urspelt
 • Transfer 1. desember fra hotellene kl. 10.00 – messen-bagasje oppbevares i bussene-avreise til flyplassen på ettermiddagen klokken 16.00.
 • Norsk kokkefaglig reiseleder

Enkeltromstillegg for 4 netter kr 6.450,-

Profilbekledning for de norske supporterne har i mange år bidratt til å skape oppmerksomhet, blitt oppfattet profesjonelt og laget en enhetlig ramme for alle tilreisende nordmenn. Det er Norske Kokkers Landsforenings hovedpartner Sportex som selger profilbekledningen i sin nettbutikk. Alle plaggene har den norske logen ferdig brodert, i tillegg kan dere brodere egen logo på alle plagg. Profilbekledningen ser du og bestiller her!

Messepass / Inngangsbilletter

LuxExpo TheBox har p.t ikke lagt ut inngangsbilletter / messepass til Expgast 2022 for salg, det vil bli delt informasjon om når dette er tilgjengelig for salg.

Bindende påmelding og depositum 

det er bindende påmelding og depositum er kr. 1000.- pr reisende, depositum faktureres fortløpende. Sluttfaktura forfaller 15.august

Bli med til Luxembourg, meld deg på her!

Reise – og avbestillingsforsikring:

Ticket anbefaler alle reisende å ha gyldig reiseforsikring som også bør dekke eventuell hjemtransport, samt Europeisk Helsetrygdekort ved reiser i Europa.Ticket anbefaler å tegne en avbestillingsforsikring dersom dette ikke er inkludert i reiseforsikringen.Den reisende er selv ansvarlig for å tegne de nødvendige forsikringer. Ticket har ikke ansvar i situasjoner og forhold den reisende kunne ha forsikret seg mot og som ikke skyldes arrangøren eller noen han eller hun har ansvar for. Ticket tar forbehold om endringer i flytider og andre forhold vi ikke rår over. Vi tar også forbehold om et minimum antall deltakere for å kunne garantere prisene.

Pass og visum:

Som reisende er du selv ansvarlig for å ha gyldig pass, visum, visum for mellomlanding/transitt, nødvendige vaksiner og forsikringer, innreisedokumenter, samt andre dokumenter som kreves. 

Har du spørsmål vedr reise og bestilling – kontakt Bente Lager Lien, bente.lager.lien@ticket.no

Luxembourg 2022- NKLs Suportertur – last ned hele PDF filen, med alt du trenger å vite.

Her kan du lese alt om Culinary World Cup konkurransene!

Norske Kokkers Landsforening ser frem Culinary World Cup 2022 og gleder seg til å dele alle opplevelser og inntrykk fra konkurransearenaen med dere.