Tilbake

I år arrangeres NM i Kokkekunst og NM i Servitørfag i Trondheim 27.-29. september
Norske Kokkers Landsforening  gratulerer 8 kokker og 6 servitører med plass i NM i2022.

Norske Kokkers Landsforening skal sammen med Servitørlauget KKHR, NKL Trondheim og NKLs partnere, lage den beste versjon av NM i våre fag.
Kongepokalen, som egentlig heter Hans Majestet Kongens Pokal er det gjeveste, norske trofé som deles ut under norske mesterskap. Den første kjente
kongepokalen ble satt opp av Kong Oscar II til Husebyrennene i 1879. I 2022 blir Hans Majestet Kongens Pokal delt ut til vinneren av NM i Kokkekunst.

Her er årets deltakere.

Årets deltakere NM i Kokkekunst

  • Sindre Hjelmeseth, To Rom og Kjøkken, Trondheim
  • Siriyaporn Rithisirikrerg, Thon Hotell Lofoten, Svolvær
  • Emil Lundemo, Hegstad & Blakstad AS, Trondheim
  • Petter Soma, Fisketorget, Stavanger
  • Nils Flatmark, Britannia Hotel, Trondheim
  • Simen Johansen, Vaaghals, Oslo
  • Leander Grønnevig, Spiseriet Stavanger Konserthus
  • Stine Strand, Quality Hotel Maritime, Haugesund

Årets deltakere NM i Servitørfag

  • Tor Espen S. Ovesen, Restaurant ELV
  • Ole August Rosengren, Brasserie France
  • Birk Torp, Spontan Vinbar
  • Rolf E. Wenstad, Norsk Restaurantskole
  • Ole Øystein Trætli, To rom og kjøkken
  • Magne Gaut, Le Bistro

Gjennomføring av NM i KOKKEKUNST

NM i Kokkekunst 2022 blir arrangert over 2 kokurransedager, og på dag 2 vil service bli i samarbeid med finaledeltagere i NM for servitørfag.

Kokkene tar med seg poengene fra dag 1 til start i finalen på dag 2, den deltageren med flest poeng etter to konkurransedager vinner NM I KOKKEKUNST 2022.

Dag 0 – 27.9 – trekning av konkurranserekkefølge, utdeling av jakker og et godt måltid sammen

Dag 1 – 28.9 Mystery basket – lage mat til 8 gjester

Dag 2 – 29.9 – Finale 3 retter meny til 12 personer

Gjennomføring av NM i servitørfaget 2022

Dag 0 – 27.9 – trekning av konkurranserekkefølge og et godt måltid sammen

Dag 1 – 28.9 – ulike servitørfaglige oppgaver på arenaen

Dag 2 – 29.9 – Finale med service og ande oppgaver

Norske Kokkers Landsforening og Servitørlauget KKHR ser frem til NM 2022.