Tilbake

I dag konkurrer De Norske Kokkelandslagene junior i kategorien «restaurant of nations» IKA/Culinary Olympics 2024 i Stuttgart. Det norske laget serverer en treretters meny til 70 gjester, hvorav 58 av dem er norske. De startet i kjøkkenet i dag kl. 06:30. Servering starter kl. 11:30, og «last order» er kl. 13:00.

På menyen står en vegetarisk forrett med smaker fra de norske skoger, Sterling-kveite som hovedrett og en dessert bestående av kirsebær, hasselnøtter og sjokolade.

Kokkelandslaget Junior består av Gunnar Hvarnes (manager), Christer Rødseth (kaptein), Håvard Onsøyen, Martine Espeland, Andreas Enger Fjellheim, Christoffer G. Fallet, Nora Krogstad, Trym Karlsen, Rohollah Murshakhi, Torje Torvik og Lea Friis Henriksen. Foto: Stian Broch

De Norske Kokkelandslagene Junior – hovedrett, IKA/Culinary Olympics 2024. Foto: Stian Broch

De Norske Kokkelandslagene Junior – forrett, IKA/Culinary Olympics 2024. Foto: Stian Broch

De Norske Kokkelandslagene Junior – dessert, IKA/Culinary Olympics 2024. Foto: Stian Broch