I dag konkurrer De Norske Kokkelandslagene Senior i kategorien «restaurant of nations».
Det norske laget serverer en treretters meny til 110 gjester, hvorav 84 av dem er norske. De startet i kjøkkenet i dag kl. 12:00. Servering starter kl. 18:00, og «last order» er kl. 20:00.
På menyen står blant annet lettrøkt fjordørret, stekt lam fra Lom, lammepølse og en dessert bestående av solbær, hasselnøtter og sjokolade.
De Norske Kokkelandslagene Senior består av Gunnar Hvarnes (manager), Sebastian Myhre (kaptein), Siriyaporn Rithisirikrerg, Panupong Phengphen, Sindre Hjelmseth, Runar Helgeland, Simen Johansen, Benjamin Granerud, Eline Sofie Sunde, Nils Flatmark, Rohita Kumara, Synva Gjerde Knapastad og Mats Eriksen Holmsen. Foto: Stian Broch
De Norske Kokkelandslagene Senior – forrett, IKA/Culinary Olympics 2024. Foto: Stian Broch
De Norske Kokkelandslagene Senior – hovedrett, IKA/Culinary Olympics 2024. Foto: Stian Broch
De Norske Kokkelandslagene Senior – dessert, IKA/Culinary Olympics 2024. Foto: Stian Broch