Tilbake

Fagmessen A La Carte 2017, NM i kokkekunst og NM i servitørfag arrangeres i Bergen 28.09 og 29.09.17

 Program Onsdag 27.09

«Kom i lag fest» på Lille Ole Bull Scene der kulturinnslag, presentasjoner og noen enheter med godt i glassene, er inkludert i prisen.

John Olav Nilsen & Nordsjøen

Billettpris Kr. 300.-

Billetter kjøpes på denne linken: BKM-pamelding@hotmail.com

 

Program Torsdag 28.09

Bergen Kokkenes Mesterlaug har utfordret spisestedene i Gastronomibyen Bergen, til å være med på å ta godt imot alle byens gjester i denne anledning.

Dersom du følger linkene under kommer du direkte til de spisesteder som er med på vår utfordring:

Restaurant Enhjørningen www.enhjorningen.no

Restaurant To kokker www.tokokker.no

Marg og bein www.marg-bein.no

Duggfrisk Bergen https://www.duggfriskbergen.no/

Cornelius Sjømatrestaurant christina@cornelius-restaurant.no

Restaurant 1877 christina@restaurant1877.no

Bocca Restaurant http://boccarestaurant.b.dinnerbooking.com/onlinebooking

Lysverket  http://lysverket.no/

I tillegg kan du ringe 55603100, eller sende oss en e-post på booking@lysverket.no

Colonailen Litteraturhuset https://colonialen.no/litteraturhuset/

Colonialen Restaurant   https://colonialen.no/restaurant/ evt – www.colonialen.no

 

Program Fredag 29.09

Det hele avsluttes med NM-bankett på Scandic Hotell Ørnen. Kåring av NM vinnerne og premieutdeling etter konkurransene.

Fire retters meny med viner.

Billettpris Kr. 1750.-

Billetter kjøpes på BKM-pamelding@hotmail.com

 

John Olav Nilsen & Nordsjøen

Foto: Eirik Ullebø