Tilbake

GULL TIL KOKKELANDSLAGET I KOKKE OL 2020!

HVORDAN ER DET MULIG, HVA SKULLE KOKKELANDSLAGENE GJORT UTEN ET SOLID STØTTETEAM?

NKL HAR GODE SAMARBEIDSPARTNERE, SPONSORER OG STØTTESPILLERE SOM ER GENUINT OPPTATT AV Å LEGGE TIL RETTE FOR AT KOKKELANDSLAGENE SKAL KUNNE LEVERE DET BEST PÅ ALLE OMRÅDER I ET MESTERSKAP. TUSEN TAKK FOR ALLE STØTTE OG ØKONOMISK KRAFT DERE HAR GITT, ENGASJEMENT OG PERSONLIG INNSATS.

FOR Å DRIVE TRE KOKKELANDSLAG I EN OL KONKURRANSE, HAR NKL ET BETYDELIG TEAM RUNDT LAGENE FØR UNDER OG ETTER KONKUURANSEN

HUSFAR – ROY VEDLOG, NKL MØRE OG ROMSDAL, LAGDE TRE-4 MÅLTIDER I DØGNET + MAT I FARTA. EN VELDIG VIKTIG ROLLE OG EN GLAD KOKK Å HA I TEAMET.

TRANSPORT TEAMET DENNE GANGEN VAR HELE FEM PERSONER

JOHAN APELAND, KJØRTE SEMITRAILEREN MED UTSTYR OG RÅVARER T/R OSLO, HAN VAR NÅ MED PÅ SITT 6 MESTERSKAP.

PÅ SEMITRAILEREN HADDE HAN MED SEG KOLLEGA GJERT HUGSE FRA ØVERLAND TRANSPORT. KOKKENORGE KJENNER JOHAN VELDIG GODT, HAN ER ET TEKNISK VIDUNDER OG EN KJERNEKAR Å HA I TEAMET. GJERT HAR VI BLITT GODT KJENT MED, OG HAN HAR UTFYLT JOHAN PÅ EN GLIMRENDE MÅTE. DE ER ALLEREDE I OSLO.

TRANSPORT I STUTTGART, ER EN STOR UTFORDRING. ALLE LAGENE KONKURRERTE PÅ SAMME DAG – 16.FEBRUAR. VI HADDE TRE SELVSTENDIGE TRANSPORTTEAM DEN DAGEN

DENNE DAGEN KJØRTE JOHAN APELAND, HANS DAHL ØRSTAVIK OG JAN KRISTIANSEN (FAR TIL KAPTEIN PÅ COMMUNITY CATERING) – EN STOR TAKK TIL ALLE TRE.

HVERT LAG BLE I TILLEGG TRANSPORTERT T/R KONKURRANSEARENAEN AV INNLEID SHUTTLE-SERVICE I STUTTGART

TOTALT HAR VI BENYTTET 1 SEMITRALER, 3 LASTEBILER OG 3 PERSONBILER

TEKSNISK ANSVARLIG ER HANS DAHL ØRSTAVIK, FRA NKL ROGALAND, SOM REISTE TIL SITT 7 MESTERSKAP MED KOKKELANDSLAGENE. HAN HAR VÆRT PÅ BEFARING PÅ LAGETS BASE, OG HAR ANSVARET FOR AT ALT FUNGERER PÅ BASEKJØKKENET. HANS HØRES TYDELIG OG GJØR ALLTID EN STOR INNSATS PÅ ALLE OMRÅDER FPR KOKKELANDSLAGENE.

LAGETS MENTALE TRENERE OG PRESTASJONSPSYKOLOGER, FRANK ABRAHAMSEN OG ERLEND GITSØ HAR JOBBET MED LAGET SIDEN 2017, OG DELTOK NÅ I SITT 2.MESTERSKAP. FRANK OG ERLENDS KOMETANSE KOMMER TIL NYTTE – TUSENHVER DAG UNDER ET MESTERSKAP – TAKK!

FOTOGRAF OG JOURNALIST, SOM FØLGER LAGENES AKTIVITETER GJENNOM MESTERSKAPET, SKRIVER PRESSEMELDINGER OG SENDER BILDER HJEM TIL NORSK PRESSE

TV-FORTOGRAF FOR Å SENDE HJEM TIL AVTALTE SENDINGER MED NASJONALT TV-SELSKAP

3 REISEVERTER – EMELY HALFPENNY, IRIS A. ISAKSEN OG KJERSTI VALLOTTO – HAR HOLDT STYR PÅ CA 360 TILREISENDE SUPPORTERE, SPONSORER, FAMILIE OG VENNER – TAKK FOR HJELPEN!

UTEN ALLE DENNE STØTTE – HADDE DET IKKE VÆRT MULIG FOR KOKKELANDSLAGENE Å PRESTERE PÅTOPP! TAKK TIL ALLE SAMMEN.