Tilbake

Gunnar Jensen ny kaptein på Kokkelandslaget Junior.

Etter en tid hvor kokkelandslagenes Manager Jørn Lie og kaptein Christer Rødseth, har utført flere roller på kokkelandslagene, har NKL nå fått med Gunnar Jensen som kaptein for Kokkelandslaget Junior. Gunnar skal være lagets kaptein i den hektiske tiden frem til og under IKA CULINARY OLYMPICS i Stuttgart februar 2020.

– Vi er glade for å ha fått med oss Gunnar Jensen fra Mathallen i Tromsø,  Gunnar er kjent for å ha ett godt lag med unge kokker både på jobb og i konkurranser. Gunnar ble årets kjøkkensjef i 2017. Han er god til å organisere seg og sine og er sterk matfaglig, forteller en glad manager Jøn Lie.

Litt om Gunnar

Gunnar Jensen er eier og kjøkkensjef ved Mathallen Restaurant i Tromsø. Han har gjennom flere år utmerket seg positivt innenfor bruk av lokale råvarer, og han har vært svært nytenkende på dette feltet.Han gir tradisjonelle råvarer nytt liv på tallerken og i hverdagen, sild er for eksempel med på alle hans menyer i en eller annen form.Som kjøkkensjef gir Gunnar stort handlingsrom til sine kokker og lærlinger, alle er inkludert i menyplanlegging og gjennomføring.Gunnar legger godt til rette for sine lærlinger, slik at de får delta både i konkurranser, hospitering og annen kursvirksomhet.Hans lærlinger vant NorgesCup 2018, og før det Tine MatCup.

Gunnar er en kjøkkensjef med et raust hjerte og sinn, og deler av sin kunnskap til alle som måtte være interessert. Arne Brimi har tidligere sagt at ; «Gunnar er irriterende god!»

Norske Kokkers Landsforening og Kokkelandslagene ser frem til å samarbeide med Gunnar.