Tilbake
Ny Partner
NOVA Spektrum AS med UMAMI ARENA og NKL har sammenfallende interesser, nemlig å skape gode aktiviteter knyttet til UMAMI ARENA. UMAMI ARENA arrangeres hvert tredje år på NOVA Spektrum (som tidligere het Norges Varemesse), neste gang 14. – 17. februar 2023, og er den største arenaen for alle oss som jobber med mat og drikke.
UMAMI ARENA og NKL jobber begge for å skape et godt innhold og gode opplevelser for både utstillere og besøkende på UMAMI ARENA. Videre ønsker partene å utvikle et samarbeid der UMAMI ARENE vil ha en bredere tilstedeværelse for bransjen.
-UMAMI ARENA ønsker å formidle faglig innhold, bidra til økt oppmerksomhet for kokkefaget, økt oppmerksomhet for mat og måltidsbransjen, samt å inspirere ungdom til å velge yrkesfaglig utdanning innenfor utdanningsprogrammet restaurant- og matfag, forteller Torill Engelberg, direktør for UMAMI ARENA.
– Et viktig prosjekt vi skal gjøre sammen med UMAMI ARENA og flere av NKLs partnere, er å synliggjøre De Norske Kokkelandslagenes deltagelse i Culinary World Cup i november 2022. Vi skal samarbeide om å produsere digitale sendinger fra Luxembourg, for distribusjon på etablerte SoMe-kanaler og publisert på et sted som serverer god mat, legger NKLs fungerende president Kyrre Dybdal til.