Tilbake

Tekst og bilder fra NKLs samarbeidspartner Preben Tellefsen AS

De Norske Kokkelandslagene har vært blant våre entusiastiske brukere siden Shoes for Crews etablerte seg i Europa på begynnelsen av 2000-tallet.

McDonald’s franchisetakere var blant initiativtakerne til å få disse skoene tilgjengelige i Norge og Preben Tellefsen AS var blant de aller første distributørene i Europa. Erfaringen med den sklisikre sålen spredde seg raskt i markedet, og fra å være uniformsleverandører gikk vår virksomhet over til ren sko-handel da det viste seg at behovet for sklisikre sko var betydelig. Det er en velkjent sannhet at skli- og fall-ulykker koster bedrifter betydelige summer i form av sykemeldinger – og tilsvarende plager for ansatte som jobber på harde og glatte gulv.

Vi er i dag leverandør av sko til store deler av fastfood-bransjen, kantiner, kaffebarer, offshore forpleining, kjøkken, servering og housekeeping. Vi opererer gjennom vår egen webshop i Norge, Sverige og Finland, i tillegg til et utvalg forhandlere som betjener sine avtalekunder. Vi har lager i Norge og Sverige, og har et godt Europa-lager som forsyner oss ukentlig.

Prisene er gunstige og det finnes modeller tilpasset en mengde arbeidsoppgaver – sneakers, kjøkkensko, vernesko, pensko og støvler, samt sko for militær, ambulanse, politi og sikkerhetspersonell. Alle med sklisikker, godt dempet såle. Shoes for Crews ligger også først i rekken når det gjelder bærekraftig produksjon og bruk av resirkulerte materialer.

Preben Tellefsen AS er stolt partner til De Norske Kokkelandslagene!

 

Tidligere NKL-President Helge Johansen er opptatt av god kvalitet i kokkenes arbeidshverdag.

– Suksess i kokkeyrket starter nedenfra, med skosålene, i gode arbeidssko. Lange dager, stort sett stående og/eller gående/løpende er krevende. Gode arbeidssko er viktige for å forebygge smerter, slitasje og skader i føttene, knærne, hoftene og ryggen. Kjøp GODE ARBEIDSSKO før alt annet!