Tilbake

Tallerkener med silkematt overflate

 

Figgjo starter året med to produktutvidelser. Tallerkener i serien Figgjo Grad kan nå fås med silkematt fane, takket være en helt unik overflatebehandling. I tillegg er den populære Figgjo Base utvidet med tre nye produkter.

 

Figgjo Grad, designet av Olav Joa, er en elegant og tidløs serie som brukes på alt fra trendsettende restauranter og bistroer til bankettservering. Nå tilbyr Figgjo matt fane på utvalgte tallerkener i serien.

 

En unik overflatebehandling gir en fascinerende kontrast mellom den glatte, glaserte spiseflaten og den silkematte fanen. Tallerkenen får et distinkt, elegant og “mykt” uttrykk, og en stilfull fremtoning som passer spesielt godt til fine dining.

 

Figgjo Grad Silkematt har blant annet vært testet i bruk hos restauranten Galvin Bistro de Luxe i London. Kjøkkensjef Tom Duffill uttaler:

 

– Fantastiske tallerkener for anretning av en delikat forrett, en innbydende hovedrett – eller til og med en dessert. Holder godt på varmen og er sterke, noe som alltid er viktig i en travel restaurant, der tallerkenene må jobbe like hardt som de ansatte!

 

Porselensfabrikken har også utvidet den populære Figgjo Base-serien med to nye dype tallerkener og en kopp.

 

Offisiell lanseringsdato 15. februar.
 

Om Figgjo AS:

Figgjo AS er en stolt og tradisjonsrik porselensfabrikk som holder til på sør-vest kysten i Norge, nær Stavanger, og som i 2016 markerte sitt 75-årsjubileum. Figgjo AS har flere ganger mottatt Merket for god design, og den internasjonale prestisjeprisen Red Dot Design Award, senest i 2016. Figgjo AS eksporterer 50 % av produksjonen til blant annet Europa, USA, Midtøsten, Asia og Sørøst-Asia. Porselen fra Figgjo AS er attraktivt for profesjonelle kokker og vi er en stolt sponsor av kokkelandslagene i Norge, Sverige, Danmark, Finland, Island, Nederland, Sveits, Italia og Ungarn.

 

Kontakt:

For mer informasjon om produktene, ev. reportasje fra fabrikken eller intervjuer med designerne, kontakt:

 

Anne Linn Olsen, markedsansvarlig (+47) 99 01 55 19, e-mail: anne.linn.olsen@figgjo.no