Tilbake

Forberedelsene er gjort, siste treningssamling er over og De Norske Kokkelandslagene er klare for IKA CULINARY OLYMPICS 2024.
Verdens eldste, største og mest mangfoldige kokkekonkurranse kjennetegnes av kokkenes håndverk, dedikasjon og hardt arbeid.

De Norske Kokkelandslagene har i mer enn 25.000 timer forberedt seg til CULINARY OLYMPICS, de har jobbet målbevisst for å oppnå den beste interaksjonen mellom norske råvarer, smaker, presentasjon, tema og design.

De Norske Kokkelandslagene reiser til IKA CULINARY OLYMPICS 2024 som et forent lag, med en stor porsjon ydmykhet og respekt for alle konkurrenter.

«Vi er klare til å vise den globale, gastronomiske elite hva vi har forberedt», sier manager for De Norske Kokkelandslagene Gunnar Hvarnes.

Takk til alle som gjør det mulig!
Det er mange som bidrar til at Norske Kokkers Landsforening og De Norske Kokkelandslagene nå er klare for å reise til KOKKE-OL. NKLs landsstyre, NKLs daglige leder og De Norske Kokkelandslagenes manager vil gjerne takke de som har gjort dette mulig.

NKLs partnerprogram
Norske Kokkers Landsforening har 37 deltagere fra næringslivet i sitt partnerprogram. NKLs partnerprogram bidrar med økonomiske ressurser, råvarer, tjenester og service som gir NKL og De Norske Kokkelandslagene kraft og energi til å drive foreningens arbeid på alle områder.

Uten alle virksomhetene, som på hver sin måte bidrar i NKLs partnerprogram – hadde det ikke vært mulig å delta i verdens eldste, største, og mest mangfoldige kokkekonkurranse.

Tusen takk for deres rause bidrag til NKL og De Norske Kokkelandslagene!

Familie og venner
For å lykkes er utøverne på De Norske Kokkelandslagene avhengig av at alle rundt dem bidrar og forstår hva det betyr for den enkelte å være på De Norske Kokkelandslagene.

Norske Kokkers landsforening (NKL) er utrolig takknemlige for at utøvernes familier, ektefeller, samboere, kjærester, venner og arbeidsgivere er med på «laget». NKL vet at disse må yte litt ekstra når utøverne er på «landslagssamling» og i konkurransemodus. Tusen takk!

Arbeidsgivere
NKL vil også takke alle utøvernes arbeidsgivere. Uten deres vilje, fleksibilitet og forståelse hadde det ikke vært lett å være utøver på De Norske Kokkelandslagene. Dette handler om arbeidsgiverens interesse for sin medarbeiders talent, et engasjement som bidrar til økt kompetanse og er et bidrag til fellesskapet i mat- og måltidsbransjen.

En stor takk til utøvernes arbeidsgivere
Stallen/Fyr Bistronomi (Oslo), Hegstad og Blakstad(Trondheim), Storfjord Hotel (Ålesund), Tango Stavanger), Tine Matfaglig senter (Oslo), Thon Hotel Lofoten og Svolvær, 4 Makroner (Elverum), Michaels (Oslo), Vaaghals (Oslo), Code (Oslo), Stock (Oslo), Arakataka (Oslo), Plah (Oslo), Bro (Ålesund), Happolati (Oslo), Soria Moria Hotell (Oslo), Universitetssykehuset Nord-Norge (Tromsø), Stavanger Universitetssykehus, Level Mathuset (Haugesund), Mat So Klart (Gol), Quality Hotel Maritim (Haugesund), Compass Group Norge, andre arbeidsgivere utøverne har hatt underveis.

Kollegaer
Utøverne på De Norske Kokkelandslagene har mange gode kollegaer. De er ofte unge, målbevisste og veldig interessert i kokkeyrkets forskjellige arenaer. Mange kollegaer har delt sin fritid med De Norske Kokkelandslagene den siste tiden. De vært med på samlinger, deler av samlinger eller på annen måte støttet sin kollega. Tusen takk for all støtte og hjelp!

NKLs serviceteam i Stuttgart 2024
De Norske Kokkelandslagene er avhengige av gode støttefunksjoner og et team som vet hva som kreves for å gi utøverne de beste mulighetene hver dag i mesterskapet. Støttefunksjonene er mange, og NKL har også et ansvar for de mange tilreisende supporterne.

Vi tillater oss å nevne;

Ansvarlig for Transport og teknisk: Hans Dahl Ørstavik – NKL Rogaland

Husmor: Ina Therese Lindvik Nornes, NKL Haugalandet

Transport og teknisk: Johan Apeland og Ove Lunde

Film & Foto: Per Magne Dalen

Journalist og fotograf: Oddbjørn Roksvaag

Reiseverter: Kyrre Dybdal (NKL president) Asle Faannessen (NKL visepresident) og Monica Larsen (NKL admin)

Samhold
Norge, Norske Kokkers Landsforening, mat- og måltidsbransjen og leverandørbransjen kan være veldig stolte av alle som bidrar til å skape enorm oppmerksomhet omkring kokkeyrket og kokkekonkurranser. De representerer et fag og viser et faglig samhold som er helt unikt.

Samholdet i kokkeyrket er et tydelig bevis på hvor mye kokkeyrket betyr for mange. Det er et spennende yrke med muligheter for en livslang yrkeskarriere i et globalt fagmiljø.